Vásárlás hitelre

Az esedékes – vagy bizonytalan – követelések befolyásolhatják a készpénzforgalmat és a fizetőképességet is. Felajánljuk kifizetetlen követelésállományának megvásárlását, beleértve vállalati szükségletet érintő követelések folyamatos vagy alkalmankénti megvásárlását – van tapasztalatunk az adott esethez illő megoldás megtalálásában. Arra törekszünk, hogy Ön, mint ügyfelünk, a lehető leghamarabb hozzájusson a pénzéhez, de közben ne veszítse el üzleti kapcsolatát sem.

Kockázatmentes

A részletek vagy a kifizetetlen ügyfélkövetelések mind átruházhatók ránk, így közvetlenül megkaphatja pénzét. Ügyfélkövetelései részünkre történő eladásával átvállaljuk a kockázatot, ami kifizetetlen számlák intézésével jár együtt.

Your business. With care.

Üzleti kapcsolatait és védjegyeit helyezzük előtérbe. Innovatív pénzügyi megoldásaink segítségével meg tudjuk találni a legjárhatóbb utat, tehát biztosítjuk, hogy az adósságteher kezelésére több alternatíva közül lehessen választani. Az Ön ügyfelei egyéni igényeit is figyelembe véve olyan módon dolgozunk, hogy megtaláljuk a hatékony és fenntartható módot az adósságok visszafizetésére. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleivel az üzleti kapcsolatok és ügyletek megmaradjanak.

Gyors és egyszerű

Miért komplikálnánk az ügyeket? Sokéves adósságkezelési tapasztalatunk és sikeres csapatunk arra ösztönöz minket, hogy segítsünk az embereknek, vagyis gyors és rugalmas eljárást garantálhatunk, aminek során kifizetetlen ügyfélköveteléseit nyugodtan ránk bízhatja.