Behajtás, inkasszó

Ne hagyják, hogy a ki nem fizetett számlák befolyásolják a fizetőképességet

Miután a fizetési mulasztások sajnos elkerülhetetlenek, ez hosszabb távon likviditási problémákhoz is vezethet és árthat a cég fejlődésének. Ha nem teszik meg idejében a szükséges lépéseket, csökken a valószínűsége annak, hogy a fizetési elmaradást teljes mértékben kiegyenlítik.

Azáltal, hogy ránk bízzák a tartozások behajtását, csökkenteni tudjuk hitel-alapú veszteségüket – ma és később is. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk és bepillantásunk van fizetési modellekbe, így testreszabott megoldásokat tudunk kínálni az Önök és ügyfeleik igényeihez igazodva. Ha viszont egy harmadik semleges fél indít Önök ellen behajtási eljárást, meg tudjuk védeni márkanevüket.

Egy innovatív partner

Innovatív AI-megoldásunk segítségével áttekintést kaphatnak ügyfeleik fizetési szokásairól és gazdasági helyzetéről – mindezt azért, hogy döntésükkel a lehető legjobb úton léphessenek tovább. Intézkedéseink mindig az adott személyre fókuszálnak, így próbáljuk biztosítani, hogy Önök saját vevőkörüket megőrizhessék, amennyire csak lehetséges.

Nemzetközi adósságbehajtás – helyismeret

Mindenütt megtalálnak minket, ahol ügyfeleik vannak. Vannak helyi irodáink, határokon átívelő megoldásaink és 16 európai országban ugyanazt a rendszert alkalmazzuk – mindegyik behajtásra specializálódva. Ez azt jelenti, hogy jól el tudunk igazodni különböző nyelvterületeken, kultúrákban és jogrendekben. Ez együtt jár azzal is, hogy Önök mögött mindig áll egy helyismerettel rendelkező csapat ott, ahol épp működnek, és válaszolni tudnak nemzetközi ügyekkel kapcsolatos kérdéseikre is.

Digitális szolgáltatásaink az eljárás egyszerűsítésére

Digitális szolgáltatásaink segítségével jobban áttekinthetik és felügyelhetik behajtási ügyeiket, számláikat és idejében küldhetik el fizetési felszólításaikat.