Rólunk

Kézben tartjuk pénzügyeit Csak óvatosan.

Attól a pillanattól kezdve, amikor szembesülünk a valósággal, az eredményeink és jövőt érintő erőfeszítéseink egyetlen ügyre összpontosulnak: a mi gazdasági helyzetünkre. Mindannyian függünk ettől. Még az üzleti kapcsolatok is. És a titok? Bizalom. Egy olyan érték, amely mélyen gyökerezik az Alektum Group-nál. Meggyőződésünk, hogy a behajtó ágazat fontos szerepet játszik a mai társadalomban. Segítünk az embereknek nehéz helyzetekben, ugyanakkor segítjük a vállalkozásokat is, hogy megkapják a pénzüket.
A különböző szervezetek ökoszisztémájában szerzett tapasztalatink lehetővé teszik számunkra, hogy megértsük a különböző nézőpontokat és stressz-hatásokat, illetve a lánc minden egyes szemének fontosságát. Ezt tesszük azért, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást mindenkinek. Ez megköveteli a kölcsönös megértést. Nem mindenkire illik rá ugyanaz a méret. Ez megköveteli a személyre szabott megoldásokat, hogy üzleti előnyöket szerezzünk.
Találunk olyan megoldásokat, amelyek felszabadítanak értéket, hasznosítják a helyismeretet minden nemzetközi piacon, és kínálatunkat bővítik egyetlen kapcsolati ponttól kiindulva, leegyszerűsítve a nehéz eseteket elejétől a végéig.

15 ország. 1 rendszer.

Európában már 15 ország piacán megtalálnak minket, így Önnek is tudunk segíteni, függetlenül attól, hol található az ügyfele. Minden országhoz tartozik egy bizonyos rendszer és egy kapcsolattartó személy, tehát le tudjuk egyszerűsíteni a határon kívüli ügyeit.

“A mi feladatunk segíteni más vállalkozásokat megfelelő pénzügyi megoldásokkal és tanácsadással. Az különböztet meg minket versenytársainktól, hogy mi gondolunk vevőink jövőbeni fizetőképességére is. Senkit nem fogadunk előítélettel, és keményen dolgozunk az egész társadalom túlzott eladósodása ellen.”

Mats Augurell, VD Alektum Group

Alektum Group konszern

Az Alektum Group 1992 óta működik, akkoriban indult a behajtó tevékenység. Ma már 15 európai országban vagyunk jelen, ebből három stabil partner, több mint 650 alkalmazottunk 1,3 milliárd svéd koronánál is nagyobb értékeket kezel. Ha még többet szeretne tudni, látogasson el az alektumgroup.com oldalra.

alektumgroup.com

Dolgozzon nálunk

Az motivál minket, hogy segítsük a vállalkozásokat abban, hogy minden lehetőséget kihasználhassanak fenntartható módon. Ugyanez vonatkozik munkatársainkra is.

Tudjon meg többet