Your business. With care.

Minket az motivál, hogy segítsünk az embereknek és cégeknek elérni és bővíteni lehetőségeiket fenntartható módon. Személyre szabott megoldásaink vannak az ön és ügyfelei részére, van tapasztalatunk ahhoz, hogy mindenféle igényhez alkalmazkodni tudjunk.

Tanácsadásért forduljanak hozzánk bizalommal

Segítünk Önnek, hogy fizetni tudjon.

Üzleti kapcsolatait és védjegyeit helyezzük előtérbe. Innovatív pénzügyi megoldásainknak köszönhetően megtalálhatjuk a legjobb előrevezető utat. Az Ön ügyfelei egyéni igényeit is figyelembe véve olyan módon dolgozunk, hogy megtaláljuk a hatékony és fenntartható módot az adósságok visszafizetésére.

Tudjon meg többet
2021-01-26

Alektum Group in 90 seconds

Today, we have the great privilege of introducing our new brand film. A video that is an honest and transparent representation of our brand, company, and our ongoing commitment to making peoples’ lives easier – one debt at a time. If there is one thing…

Tudjon meg többet
2020-09-28

Mire kell ügyelni behajtó cég választásakor?

Olykor előfordulhatnak aggasztó és bonyolultabb esetek, amikor kénytelenek belátni, hogy sokkal jobb, ha együttműködnek egy behajtó céggel és nekik teszik fel kérdéseiket. Az alábbi szakaszokban felsorolunk néhányat a leggyakoribb kérdések közül, amiket nekünk szoktak feltenni….

Tudjon meg többet

Mire kell ügyelni behajtó cég választásakor?

Néha ez megerőltetőbbnek és bonyolultabbnak látszik, mint együttműködést kezdeni egy behajtó céggel vagy másik behajtó vállalkozásra átváltani. Itt a leggyakrabban feltett kérdésekre adunk választ, amelyeket velünk megosztanak, mi pedig tanácsot adunk, hogy az ügyben melyik behajtó céget célszerű megkeresni.

Tudjon meg többet