A valóság, amelyet magától értetődőnek tekintettünk, nagyon rövid idő alatt megfordult, és mindannyiunk felelőssége, hogy hozzájáruljunk a közjóhoz. Nagyon komolyan vesszük ezt. Folyamatosan fel kell mérnünk és folytatni fogjuk, milyen intézkedéseket tehetünk az ügyfelek és adósok pénzügyi aggályainak megkönnyítése érdekében.

Igen, a jövő bizonytalan, de tudnia kell, hogy pénzügyi feladatunk a fő feladat. Minden nap fő gondunk az, hogy jó, egyedi megoldásokat találjunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a feladatot elvégezzük – veled közösen. Számunkra, az Alektum Csoportban ez a feladat nélkülözhetetlen, most, mint valaha.

Annak érdekében, hogy valóban hozzájárulhassunk a helyzetéhez, szeretnénk, ha kapcsolatba lépne velünk.

Függetlenül attól, hogy telefonált vagy e-mailt választott – adósságkezelőink készek találkozni Önnel és aggodalmaival. Az egyéni értékelés segítségével találjuk meg a legjobb módszert az Ön helyzetéhez való hozzájáruláshoz. Mindig az Ön konkrét helyzete alapján cselekszünk, és legfontosabb törekvésünk, hogy együtt dolgozzunk Önnel hosszú távú megoldások megtalálása mellett, hogy pénzügyi egyensúlyt érjünk el.

Például tudjuk;

  • Segíthet a fizetési terv felállításában vagy a kifizetések összegének beállításában
  • Készítsen hosszabb törlesztési megállapodást

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

A nap 24 órájában e-mailt küldhet nekünk a behajtas@alektumgroup.hu címre, vagy felhívhat minket hétfőtől péntekig 09.00-16.30 között a +420 735 946 693 telefonszámon.