Kézbesítői hálózati rendszerünk Magyarország egész területére kiterjed. Ennek köszönhetően aktívan tarthatjuk korábbi követeléseit, és biztosíthatjuk, hogy visszakapja a pénzét. Kézbesítő munkatársaink mindig jól ismerik az adott ügyet, és nagy körültekintéssel kezelik az adóssal való kapcsolatot, hogy elkerüljük a szükségtelen összeütközést Ön és ügyfele mint adós között. Mindig megpróbálunk egy kicsivel többet nyújtani.

Ügyfeleink közt, akik igénybe veszik keresetkézbesítési szolgáltatásainkat, akadnak ingatlantulajdonosok, követelésbehajtási cégek, energiaszolgáltatók és jogi cégek is – ajánlatunk minden elképzelhető szektorban működik. Megoldásunk magas minőségű és egyszerre gyors, biztonságos. Mindig hozzáférésünk van a frissített, helyes információkhoz, és szükség esetén jogi tanácsadással is segítjük Önt.

Ajánlatunk

Sokan gondolják, hogy a bírósági végrehajtási eljárás a végső megoldás abban az esetben, ha számláik kifizetését el szeretnék érni – azonban nem ez a helyzet. A kifizetés elérésének egyik útja a keresetkézbesítés. Egy elévült követelésre soha nem fog pénzt kapni. A keresetkézbesítéssel segítünk követelését frissen tartani, még akkor is, ha esetleg az adós pillanatnyilag nem tud fizetni.

Megbízásainkhoz első lépésben keresetkézbesítési szolgáltatást nyújtunk annak biztosítására, hogy ügyfeleink megkapják a nekik járó pénzt, amilyen hamar csak lehetséges, anélkül hogy az ügy elévülne, és a behajtás lehetetlenné válna.

A következő területeken tudjuk segíteni: fizetési meghagyások, keresetkézbesítés, a Csődtörvény 27. § (2) bek. a) pontja szerinti fizetési felszólítások, idézések, követelések, felszólítások, fizetési felhívások, villamosenergia-felhasználók értesítése, felmondási értesítések, követelések elévülése.

A szabályzat szerint levélben és e-mailben fogadunk megbízásokat. Nagyobb mennyiségű adatot előnyös fájlban eljuttatni hozzánk. Munkánkat úgy végezzük, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb megoldást találjunk Önnek.

Részletes tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot.