+36 (1) 848 0233

 

Levelet kapott tőlünk?

 

Ha bármilyen kérdése vagy panasza merülne fel hívja a +36 (1) 848 0233  számot.

Az Alektum Groupról

Lépjen kapcsolatba velünk

Az Alektum Groupról

Az Alektum Group családi tulajdonú vállalkozás, amely követelésbehajtással és más kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Innovatív szolgáltatások és termékek egyedi kombinációjával támogatjuk ügyfeleinket a teljes pénzügyi folyamat során. Megbízható információkkal és jogi szakértelemmel segítünk nekik rátalálni a megfelelő ügyfelekre, növelni likviditásukat, gördülékenyebbé tenni számlázási adminisztrációjukat és csökkenteni hitelkockázataikat. Hiszünk a hosszú távú partnerségben, a szoros együttműködésben, a személyre szabott megoldásokban és az ügyfeleink ügyfeleivel folytatott tapintatos párbeszédben. Velünk mindig egyszerű és hatékony az együttműködés – jó megoldásokat kínálunk jó időben, jó eredménnyel.

Az Alektum Group 1992 óta működik, követelésbehajtó cégként kezdte tevékenységét. Mára 18 európai piacon vagyunk jelen körülbelül 650 alkalmazottal és 1,2 milliárd svéd koronát meghaladó árbevétellel.

Alektum Group

A kezdetektől fogva hiszünk az egységes folyamat és az egyedi termék- és szolgáltatáskombináció együttes értékében. Ezen elvek mentén 2015-ben 28 kis céget olvasztottunk össze az Alektum Groupban – ennek eredményeképp ma már a teljes pénzügyi folyamat során támogatni tudjuk ügyfeleinket és partnereinket. Ha az Alektum Groupot választja partneréül a tartozásbehajtás és a kapcsolódó szolgáltatások területén, azzal üzleti kapcsolatait is fejlesztheti. Segítünk cégének megtalálni a megfelelő ügyfeleket, növelni likviditását, korszerűsíteni a számlázási adminisztrációt és csökkenteni a hitelveszteségeket. Sikerünk titka a pontosan meghatározott értéklánc, melyben a jogi tanácsadás, a kiváló információs szolgáltatások, a hatékony pénzügyi megoldások és a követelésvásárlás egyaránt szerepelnek. Osztozunk a céljaiban és támogatjuk cégét, így megtarthatja hosszú távú jó kapcsolatát ügyfeleivel.

Velünk mindig egyszerű és hatékony az együttműködés – jó megoldásokat kínálunk jó időben, jó eredménnyel.

Lap tetejére