+36 (1) 450 27 60

Levelet kapott tőlünk?

Ha bármilyen kérdése vagy panasza merülne fel, használja ezt az űrlapot, vagy hívja a +36 (1)848 0233  számot. Ha szeretné befizetni tartozását, megteheti Plan & Pay rendszerünkön keresztül.

Követelésvásárlás

Lépjen kapcsolatba velünk

Követelésvásárlás

Követelései nagyszerű, kiaknázatlan forrást jelentenek pénzforgalma növelésére. Használja ki ezt a lehetőséget! Megvásároljuk cége esedékes követeléseit – Ön pedig máris hozzájut a pénzéhez.

Szeretne tőkét és forrásokat felszabadítani? Ha értékesíti nekünk esedékes követelési portfólióját, azzal növelheti pénzforgalmát, és elkerülheti, hogy számlákban legyen lekötve a tőkéje. Nem kell többet a kiegyenlítetlen számlák miatt aggódnia, és pénzt, időt vesztegetnie miattuk. Levesszük a válláról ezt a terhet.

A követelések értékesítése csökkenti a kockázatot

Mi a végére járunk követelései egy részének vagy egészének – ahogy azt a cég jelenleg megkívánja. Azzal, hogy eladja nekünk követeléseit, átvállaljuk a kockázatot és a számlái kifizettetésével járó munkát. Ön ehelyett új üzletek szerzésére fordíthatja drága idejét és energiáját.

Követeléseit adja el – ne az ügyfélkapcsolatait

Körültekintően válassza meg üzleti partnereit. Az Alektum Group egyedülálló alapvető megközelítése védi Önt – Ön az ügyfelünk. Célunk, hogy visszaszerezzük a pénzét, mialatt megőrizzük ügyfélkapcsolatait. A követelések megvásárlásával kapcsolatos eljárásaink és átgondolt folyamataink egy célt szolgálnak: hogy megmaradjon jó kapcsolata érintett ügyfeleivel.

Hogyan segíthetünk

Személyre szabott szolgáltatás- és termékajánlatainknak köszönhetően a pénzügyi folyamatok egészében – az értékesítéstől a fizetésig – támogatni tudjuk Önt többek között az ügyfélfelkutatás, a hitelinformációk, a vállalatfinanszírozás, a számlázási szolgáltatások, a behajtás, a keresetkézbesítés és a követelésfelvásárlás területén. Tapasztalt jogászaink szintén rendelkezésre állnak a teljes folyamat során, hogy biztonságot nyújtsanak, és hozzájáruljanak a sikerhez.

Lap tetejére